Welkom!

Hoi en welkom op mijn site!

Mijn naam is Marit Otte en ik woon in Raalte. In augustus dit jaar (2019) heb ik mij als fotograaf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wel onder een andere naam, namelijk mijn eigen naam ‘Marit Otte’. Dat betekent dat ik op dit moment achter de schermen druk bezig ben met het ontwerpen van een nieuwe website, maar ook met het ontwikkelen op het vlak van ondernemer. Wanneer de website online is, zal ik dat op mijn sociale media kanalen laten weten en zal er ook op deze site een linkje staan om jullie door te verwijzen!

Op deze site kunt u verschillende opdrachten van mij vinden zoals werk wat ik in opdracht heb gemaakt voor bedrijven of evenementen, vrij werk en werk wat ik de afgelopen drie jaar heb gemaakt tijdens het studeren aan de Fotovakschool.

Spreekt mijn werk en fotografiestijl u aan? Neem dan gerust contact met mij op door een mailtje te sturen naar: maritfotografie@gmail.com of via Facebook! Ik hoor graag uw verhaal of wens waarbij ik mijn fotografie kan inzetten voor een mooi eindresultaat waar u naar opzoek bent!

 

KvK: 75608472            BTW: NL228957254B01

Advertenties

2 gedachtes over “Welkom!

  1. Beste Marit, fijn dat je gisterenavond mooie foto’s hebt gemaakt op het galafeest 2015-2016 Havo / Vwo Carmel College Salland.
    Op welke site/ link of andere manier kunne n de leerlingen de foto’s bekijken/ bestellen?

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s